ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ

Microval

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τον οίκο Microval Γαλλίας ο οποίος από το 1994 εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή χειρουργικών πλεγμάτων και εργαλείων καθήλωσης αυτών.

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΩΝ SPIRE’IT
Το SPIRE’IT είναι ένα μηχανικό ράμμα που χρησιμοποιείται για την καθήλωση εμφυτευμάτων. Χρησιμοποιείται σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις όπως η χειρουργική αποκατάσταση κήλης με τη χρήση πλέγματος. Τα καθηλωτικά πλέγματος SPIRE’IT είναι εφοδιασμένα με κλιπ καθήλωσης από αλόη νιτινόλης (υλικό απολύτως συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό) που χαρακτηριστικό τους είναι ότι εμφανίζουν το φαινόμενο «μνήμης». Τα κλιπ μέσα στο καθηλωτικό βρίσκονται σε ευθεία γραμμή και μόλις έρθουν σε επαφή με τον ανθρώπινο ιστό, λόγω του φαινομένου μνήμης, παίρνουν το αρχικό τους σχήμα το οποίο είναι κύκλος δύο στροφών διαμέτρου 4mm. Το κάθε καθηλωτικό έρχεται σε αποστειρωμένη συσκευασία μιας χρήσης, είναι εφοδιασμένο με 10 κλιπ και με ανταλλακτική κασέτα 10 επιπλέον κλιπ. Το εργαλείο διατίθεται σε 2 διαφορετικά μήκη στυλεών (7cm και 30cm) για χρήση σε ανοιχτές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις αντίστοιχα.
Κωδικός Προϊόντος:
  • 943052 (Short applier 7 cm)
  • 943302 (Long applier 30 cm)
ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΗΛΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ

Τα 2D πλέγματα της Microval είναι βιοσυμβατά πλέγματα κατασκευασμένα από 100% ισοτακτικό πολυπροπυλένιο, 60g/m2 , πάχους 0,6 mm και με μέγεθος μικροπόρων 2,3 mm2.Τα πλέγματα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενίσχυση κοιλιακών τοιχωμάτων και λόγω της υψηλής μηχανικής τους αντοχής και ελαστικότητας κατάλληλα για ανοιχτές και λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.
Τα πλέγματα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των χειρουργικών επεμβάσεων.

Κωδικός Προϊόντος:
  • 414515 (15×15 cm)
  • 414030 (30×30 cm)
  • 411902 (προσχηματισμένο με κώνο)
  • 414127 (7×12 cm προσχηματισμένο)
ΕΝΔΟΠΕΡΙΤΟΝΑΙΚΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΗΛΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

Τα ενδοπεριτοναικά πλέγματα Microval-INTRA είναι βιοσυμβατά πλέγματα ειδικά σχεδιασμένα για κήλες και αποκατάσταση κοιλιακών τοιχωμάτων. Είναι πλέγματα διπλής όψης, με τη μία όψη να είναι κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο και η άλλη από βιοσυμβατή σιλικόνη. Η σιλικόνη ως το πλέον αναγνωρισμένο αντισυμφητικό υλικό καθιστά τα Microval-INTRA ως την ιδανική επιλογή για ενδοπεριτοναϊκή τοποθέτηση. Τα πλέγματα αυτά διαθέτουν μικροπόρους ώστε να αποφεύγεται η συλλογή υγρών μεταξύ του πλέγματος και του κοιλιακού τοιχώματος. Οι δύο όψεις είναι θερμικά συγκολλημένες μεταξύ τους έτσι ώστε να αποφεύγεται ο διαχωρισμός των δύο επιφανειών. Ο συνδυασμός πολυπροπυλενίου και σιλικόνης καθιστά τα πλέγματα ελαστικά και εύκολα στο χειρισμό τους με αποτέλεσμα να είναι ιδανική λύση για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.
Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των χειρουργικών επεμβάσεων.

Κωδικός Προϊόντος:
  • 452015 (10×15 cm)
  • 452030 (20×30 cm)