ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει στο προϊοντικό της πορτοφόλι μία πλήρη σειρά εργαλείων μιας χρήσης για την πραγματοποίηση λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.

Λαβίδες

Πλήρης σειρά λαπαροσκοπικών λαβίδων που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επεμβάσεων. Οι λαβίδες έχουν εργονομική λαβή, δυνατότητα σύνδεσης με μονοπολική διαθερμία, περιστρεφόμενο μονωμένο στυλεό μήκους 33cm. Οι λαβίδες σύλληψης είναι εφοδιασμένες με μηχανισμό κλειδώματος (rachet). Το κομβίο περιστροφής του στυλεού έχει διαφορετικό χρωματισμό ανάλογα με τον τύπο της λαβίδας.

  • Ατραυματική λαβίδα σύλληψης
  • Ισχυρή λαβίδα σύλληψης
  • Λαβίδα διύνησης
  • Κυρτό ψαλίδι
Τροκάρ
Τα τροκαρ διαθέτουν διάφανη κάνουλα με ενσωματωμένο σπείρωμα για καλύτερη σταθεροποίηση στο κοιλιακό τοίχωμα. Είναι εφοδιασμένα με λόγχη σε σχήμα νυστεριού για εύκολη και λιγότερο τραυματική διείσδυση στο κοιλιακό τοίχωμα και διαθέτουν κάνουλα σύνδεσης για την παροχή CO2. Διαθέτουν επίσης αποσπώμενη κεφαλή. Τα τροκάρ των 10mm και 12mm φέρουν ενσωματωμένο μετατροπέα, 5-10mm και 5-12mm αντίστοιχα, ώστε να είναι δυνατή η εισαγωγή και εξαγωγή εργαλείων διαφόρων διαμετρημάτων.

Τροκάρ με διάμετρο στυλεού 5mm, 10mm και 12mm

Σάκος περισυλλογής
Σάκος περισυλλογής παρασκευασμάτων μιας χρήσης για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις με διάμετρο στυλεού 10mm, μήκος 33cm και μέγιστη χωρητικότητα σάκου 500ml.
Συσκευή πλύσης-έκπλυσης
Συσκευή πλύσης-έκπλυσης τύπου κορνέτας μιας χρήσης για χρήση σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. Η διάμετρος του στυλεού της συσκευής είναι 5mm και το μήκος του στυλεού είναι 33cm. Η συσκευή διαθέτει κομβία με χρωματικές ενδείξεις, αναλόγως της χρήσης, έχει τη δυνατότητα να δέχεται βελόνες καυτηριασμού και έχει εύκαμπτο και μακρύ σύστημα σωλήνων για την πλύση και την αναρρόφηση. Το άκρο του στυλεού είναι εφοδιασμένο με οπές για δυνατότητα πλύσης σε πεδίο 360°.